fbpx

Er komt een demo van Final Fantasy VII Remake

Fans zullen sneller aan de slag kunnen met Final Fantasy VII Remake dan verwacht. Square Enix heeft namelijk plannen om een demo van de game in de PlayStation Store te droppen. Althans als we de website Gamstat mogen geloven.

Gamstat traceert alle nieuwe toevoegingen aan de PlayStation Store. Enkele dagen geleden was op de website een demo-versie van de Final Fantasy VII Remake te zien. En hoewel de demo nog niet beschikbaar is via de PS Store, zou uitgever Square Enix hem al geüpload hebben naar Sony’s digitale winkel.


Leuk weetje: Gamstat lekte eerder het bestaan van de Resident Evil 3 Remake. De kans dat de Final Fantasy VII Remake demo fake is, is dus klein. Volgens geruchten omvat de demo de volledige eerste missie van de game, waarin je een Mako Reactor mag opblazen.

Natuurlijk mogen we niet vergeten dat Square Enix nog geen woord gerept heeft over een eventuele demo. Wanneer-ie dus publiek gemaakt wordt, is niet duidelijk. Wij gokken op ten vroegste eind januari, aangezien de uitgever zijn demo’s meestal vrij dicht bij de gamerelease lost.

Een reactie achterlaten