fbpx

Er komen nog vijf Lord of the Rings games voor eind 2024

Lord of the Rings

Lords of the Rings-fans gaan een mooie tijd tegemoet. De franchise krijgt voor het einde van 2024 maar liefst vijf game releases. Vier van die games kennen we al.

Zo wisten we al dat The Lord of the Rings: Gollum, The Lord of the Rings: Return to Moria en The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth (mobile) in de maak zijn. Weta Workshop werkt ook aan een vierde game, al kennen we daar de titel nog niet van.


In het meest recente financiële rapport van de Embracer Group duikt ook een vijfde gameproject op. De uitgever heeft nog een extra titel in Tolkiens universum in de maak. Om wat voor game het gaat, is helaas niet bekend, al zouden alle titels in de franchise verschijnen in 2023/2024.

De Embracer Group kreeg in augustus 2022 Middle-earth Enterprises in handen en daarmee alle rechten van de films, games en merchandising. Dat er nog meerdere games, series en zelfs films komen, hoeft allicht niet te verrassen.

Wij willen gerust opnieuw aan de slag met een game zoals Shadow of Mordor. Of misschien een keertje spelen als een dwerg tijdens de teloorgang van Moria?

Een reactie achterlaten