fbpx

Epic Mickey bedenker heeft ideeën voor derde deel

Epic Mickey

Warren Spector, de bedenker van de Epic Mickey games, heeft bekendgemaakt dat hij een paar ideeën heeft voor een eventueel derde deel in de reeks. Hoewel de reeks nieuw leven ingeblazen wordt via een remake, kan hij dat derde deel echter niet maken wegens andere verplichtingen.

Vorige week werd Epic Mickey: Rebrushed aangekondigd. Iets waar Specter enthousiast over is. Zo maakte hij via LinkedIn bekend dat hij geweldig blij is met de heropleving van de franchise. Al gaf de man ook toe dat hij echt niet aan een derde deel werkt. Ook al leeft die hoop wel bij de fans na de onthulling van de remake.


Spector geeft nochtans aan dat hij dolgraag een derde deel zou ontwikkelen, maar dat zijn full-time job dat niet toelaat. Frappant genoeg verklapt hij wel dat hij een algemeen idee heeft van hoe hij een derde deel zou aanpakken. Helaas deelde Spector daarvan geen verdere details.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Spector vermeld dat hij een derde deel in de reeks ziet zitten. Op dat moment verklapte hij dat een derde deel meer muzikale elementen zou bevatten, al is het onbekend of die visie dezelfde gebleven is.

Voorlopig is Warren Spector aan het werk als Chief Creative Officer bij Otherside Entertainment, bekend van Underworld Ascendant.

Een reactie achterlaten