fbpx

Elden Ring Steam update wijst op onthulling van uitbreiding

elden ring shadow of erdtree

Bandai Namco en From Software maken zich allicht op voor de onthulling van de Elden Ring uitbreiding. Een nieuwe Steam update lijkt immers te verwijzen naar de langverwachte Shadow of the Erdtree-expansie.

De nieuwe update werd gespot via Steam data tracker SteamDB. Een “Unknown App 2778580” werd toegevoegd aan de DLC-map van Elden Ring. Merk op dat dit de eerste update is voor de game in zo’n 15 maanden.


De timing van de update is niet toevallig. Volgende maand viert Elden Ring zijn tweede verjaardag, dus zou het kunnen dat de releasedatum voor de uitbreiding in februari wordt onthuld. Of beter: dat de expansie meteen ook verschijnt.

Niet onbelangrijk: Shadow of the Erdtree werd drie dagen na de eerste verjaardag van Elden Ring onthuld. Vorig jaar in februari dus. Het lijkt erop dat From Software die trend nu verderzet.

In december lekte al informatie die wijst op een release in februari. Zo maakte hardwarefabrikant Thrustmaster bekend dat het nieuwe Elden Ring controllers uitbrengt samen met de launch van Shadow of the Erdtree.

Misschien wordt de uitbreiding wel onthuld tijdens die nieuwe State of Play binnenkort?

Een reactie achterlaten