fbpx

Elden Ring datamine onthult grootse plannen voor DLC

Elden Ring

Elden Ring kreeg onlangs de 1.07 update en die patch bevat aanwijzingen voor een gigantische uitbreiding. Zo onthulde een datamine van de update dat de game maar liefst 30 nieuwe eindbazen vermeldt. Daarnaast verwijzen de nieuwe bestanden ook naar wapens, maps en meer.

De datamine werd uitgevoerd door Reddit-gebruiker @sekirodubi. Volgens hem mogen we binnenkort een stevige uitbreiding verwachten voor Elden Ring. Zo vond hij in de gamebestanden maar liefst 30 verwijzingen naar nieuwe boss fights ‘voor DCL doeleinden’. Natuurlijk is het niet zeker of we effectief 30 boss battles gaan krijgen. Het zou kunnen dat de bestanden immers ook verwijzen naar eindbazen die uiteindelijk geschrapt zijn.


Andere zaken die @sekirodubi terugvond in de 1.07 update zijn nieuwe haarstijlen, zes nieuwe wapencategorieën en zelfs nieuwe taken voor de A.I. Verder bevat de mogelijke DLC ook nieuwe legacy dungeon map files, Colosseum map files, en veranderingen voor een gros van de Divine Towers.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

Tot slot doken er nog 16 nieuwe NPCs op, die deel uitmaken van ‘Someone Yet Unseen’. Allicht een nieuwe missie of een personage dat we niet eerder gezien hebben.

Hoewel de aanwijzingen er zijn, heeft From Software de uitbreiding nog niet officieel aangekondigd. Hopelijk horen we snel meer…

Laat een reactie achter