fbpx

Eerste uitbreiding Spider-Man komt volgende week

Sony heeft bekendgemaakt dat de eerste DLC voor Spider-Man op 23 oktober verschijnt. De uitbreiding heet The Heist en is het eerste hoofdstuk van een een driedelig verhaal. Bovendien krijgen we op 17 oktober een stevige update die de langverwachte New Game+ introduceert.

In de eerste uitbreiding The Heist loopt Spider-Man zijn oude vlam Felicia Hardy ofte Black Cat tegen het lijf. Naast nieuwe verhaalmissies mag je je ook verwachten aan nieuwe vijanden, criminaliteit, challenges, trophies en drie verse outfits: de Resilient Suite, Scarlet Spider II en Spider-UK.


The Heist wordt het eerste hoofdstuk van de driedelige The City That Never Sleeps DLC-reeks die je 20 euro kost. Tenzij je de Digital Deluxe Edition of Collector’s Edition hebt.

Spider-Man suits PS4

Op 17 oktober krijgt Spider-Man ook een stevige update. Update 1.07 is gratis en voegt de langverwachte New Game+ en een nieuwe moeilijkheidsgraad toevoegt. New Game+ laat je toe om opnieuw te starten met je verzamelde suits, skills, gadgets en mods. De Ultimate Difficulty zorgt op zijn beurt voor extra uitdaging.

Wie de game uitspeelt op de nieuwe moeilijkheidsgraad of met zijn New Game+ mag ook telkens een nieuwe trofee verwachten.

Een reactie achterlaten