fbpx

Eerste gameplay van Dragon Age: Dreadwolf gelekt

Dreadwolf

De eerste gameplay van BioWares langverwachte Dragon Age: Dreadwolf is gelekt. Het fragment hieronder is afkomstig van een alphaversie die een eerste glimp geeft op het vernieuwde vechtsysteem. En dat doet sterk denken aan actiegames zoals God of War.

De gameplay werd op Reddit gepost door een anonieme gebruiker. De persoon vermeldde erbij dat de footage opgenomen werd door een playtester die toegang had tot een ‘vroege alpha-versie’.


Volgens de anonieme gebruiker is de combat volledig in real-time en lijkt het bij momenten een rasechte hack’n slasher. Referentie voor de ontwikkelaars zou immers de reboot van God of War uit 2018 zijn. En dat valt best op.

Zo kan je vijanden te lijf kan gaan met eenvoudige aanvallen, maar ook met vaardigheden gelinkt aan hot keys. Verder kan het personage ook vijandige aanvallen afweren en counteren. Tot is slot is er nog een balkje dat toegang geeft tot een speciale aanval.

De gameplay speelt zich in af in slechts één level, namelijk de Weisshaupt Fortress van de Grey Wardens. Het personage zou een Elf in de class van ‘Knight’, die vecht met zwaard en schild. De krijger gaat op pad met twee extra personages: een tweede knight class en een vrouwelijke dwerg als Rogue.

Als laatste opmerking wijst de anonieme gebruiker erop dat er geen manier is om party-leden bevelen te geven. En voorlopig is er ook geen optie om de controle van party-members over te nemen. Allicht vechten ze dus zelfstandig, zoals de personages van Final Fantasy XV dat doen.

Wat denk jij ervan?

 

 

 

 

 

Een reactie achterlaten