fbpx

Echte Florida Joker eist 2 miljoen dollar van Rockstar

Florida Joker

De zwaar getatoeëerde Lawrence Sullivan, ook bekend als Florida Joker, eist 2 miljoen dollar van Rockstar voor het onrechtmatig gebruik van zijn uiterlijk in de GTA 6-trailer. Sullivan uit Florida liet een heleboel tattoo’s zetten om zoveel mogelijk op The Joker uit de Batman-films te lijken.

In 2017 werd hij gearresteerd omdat hij andere chauffeurs bedreigde met een pistool. Zijn politiefoto’s gingen toen viraal. Nu eist hij een fikse schadevergoeding omdat Rockstar een parodie van hem opvoert in de onthullingstrailer van GTA 6.


Sullivan postte een filmpje op TikTok, waarin hij de studio uitnodigt voor een gesprek over de situatie. In een follow-up video is de Florida Joker duidelijk niet tevreden. Zo vertelt hij dat Rockstar zijn beeltenis gebruikt zonder toestemming en sinds de GTA 6-trailer zijn leven een puinhoop is.

@lawrence.sullivan0 #gta6 #gta6new #gtaonline #gta6joker #florida #maimijoker #gta6 #floridajoker #miami #305 #727 #gta6trailer #thejoker #facetattoos #jokersmile #dc #fyp #joker ♬ original sound – Lawrence Sullivan

Uiteraard valt het fragment in de GTA 6 trailer meteen op. We zien een nieuwsbulletin, waarin een gedetineerde besproken wordt. Die gevangene lijkt sprekend op Florida Joker, met paars haar en getatoeëerd gezicht. De GTA 6-trailer staat bol van de parodieën op waargebeurde feiten in Florida.

Ook Lindsay Lohan probeerde al eens geld te eisen van Rockstar, voor het gebruik van haar gelijkenis in GTA V. Die zaak werd uiteindelijk volledig verworpen.

Een reactie achterlaten