fbpx

‘Easy Mode mod’ is populairste mod voor Elden Ring

Easy mode Elden RIng

Ben jij iemand die Elden Ring links heeft laten liggen omwille van de hoge moeilijkheidsgraad? Het kan anders, want één speler heeft de actie-RPG alvast gemakkelijker gemaakt via een Easy Mode mod. En die blijkt ontzettend populair.

Allicht gedreven door zijn eigen tientallen deaths in Elden Ring, creëerde gebruiker odashikonbu een Easy Mode voor Elden Ring. De mod is verkrijgbaar via Nexus Mods op pc. De modder heeft zelfs drie verschillende versies gemaakt. De eerste versie maakt vijanden 50% zwakker en jou 25% sterker.


De tweede versie doet hetzelfde, maar zorgt er tegelijk voor dat vijanden veel meer runes droppen. En ten slotte er een derde versie die alles van de versies hierboven combineert met een omkering van alle negatieve effecten en zelfs een startboost aan je eigenschappen geeft. Met andere woorden: een soort superhero modus.

Of je Elden Ring op deze manier wil spelen, moet je natuurlijk zelf bepalen. Al zal je dan nooit ondervinden hoe geweldig het is om een teringmoeilijke eindbaas na 30 keer eindelijk te verslaan. Die hoge moeilijkheidsgraad is immers net het handelsmerk van ontwikkelaar From Software.

Wat vind jij? Erfzonde of moet Elden Ring een easy mode krijgen zoals de mod zodat iedereen de game kan/wil spelen?

Hieronder kan je alvast zien hoe Elden Ring speelt met de Easy Mode mod.

Een reactie achterlaten