fbpx

EA werkt aan remake van Need For Speed: Most Wanted

Need for Speed Most Wanted

Uitgever EA en ontwikkelaar Criterion Games werken aan een remake van Need For Speed: Most Wanted uit 2005. Yep, dat is de racegame met die badass BMW E46 op de cover. Het nieuws werd verklapt door actrice Simone Bailly, die de stem verzorgde van een personage in de originele game.

Allicht werd de actrice voor haar post op sociale media op de vingers getikt, want het bericht werd snel offline gehaald. Maar zoals altijd was er toen al een screenshot gemaakt. Volgens Bailly is de racegame momenteel in de maak bij EA en verschijnt hij in 2024.


In de post tagde Bailly ook ontwikkelaar Criterion Games wat suggereert dat de studio aan het roer staat van de remake. Niet verrassend, want de ontwikkelaar leverden al verschillende sterke racegames af.

De originele Need for Speed: Most Wanted verscheen in 2005 voor PS2, Xbox, GameCube, Nintendo DS, pc, Game Boy Advance en Xbox 360. Simone Bailly kroop in de huid van de partner van agent Jonathan Cross en had eigenlijk maar een kleine rol.

In ieder geval mogen spelers opnieuw de blacklist uitdagen in 2024. Wij kijken er alvast naar uit om met de iconische BMW opnieuw door de straten van Rockport City te scheuren.

Schermafbeelding 2023 07 13 om 00.50.34

Een reactie achterlaten