fbpx

EA vraagt om gekraakte versie van Skate 4 niet te downloaden

skate 4

Nadat een vermoedelijke gekraakte versie van Skate 4 online is opgedoken, vraagt EA de fans nu om de illegale versie van de nieuwe skategame niet te downloaden. Het zou immers om een oude build gaan. Waarmee de uitgever bevestigt dat het wel degelijk om Skate 4 gaat.

“We zijn er ons van bewust dat een vroege versie van de game is verspreid zonder onze goedkeuring,” klinkt het in de officiële statement. “Deze versie dateert van september 2021 en was niet bedoeld voor extern gebruik. We begrijpen jullie enthousiasme voor de titel, maar we raden aan om voorzichtig om te springen met bestanden van onbekende afkomst.”


EA voegt er nog aan toe: “We herinneren je ook aan de potentiële gevolgen dat het overtreden van EA’s Terms of Service met zich kan meebrengen.” Waarmee EA verwijst naar mogelijke blacklisten van je account.

Afgelopen dagen verscheen op reddit heel wat gameplayvideo’s van users die de gekraakte versie spelen. EA probeert alle footage offline te krijgen, al staat YouTube er nog vol van.

De ontwikkelaars beloven op 14 juli nieuwe gameplay te droppen.

Een reactie achterlaten