fbpx

EA verkoopt FIFA 23 per ongeluk voor 6 eurocent

Schermafbeelding 2022 08 20 om 01.47.16

Enkele gelukkige fans hebben FIFA 23 aan een historisch lage prijs kunnen kopen. Dankzij een foutje van EA, stond de game in de lokale Epic Games Store van India te koop voor slechts 6 eurocent. Frappant genoeg annuleert EA de aankopen niet en krijgen de snelle kopers de game voor 6 cent .

Hoewel de richtprijs van de Ultimate Edition van FIFA 23 normaal 99,99 euro, werd ze door een foutje aangeboden met een korting van 99,98%. Daardoor betaalden gamers in India slechts 6 cent voor de game. Het nieuws werd snel verspreid op Twitter, maar daardoor kwam EA ook op de hoogte van de fout.


EA had alle aankopen aan 6 cent kunnen annuleren, maar dat deed de uitgever niet. Via een mail liet de uitgever aan klanten weten dat de aankoop geldig bleef. De uitgever verklaarde aan PC Gamers dat hij een behoorlijk spectaculaire own-goal had gescoord.

Natuurlijk is het euvel nu rechtgezet, dus de rest van de wereld moet wel 99,99 euro neertellen. Maar kom, sportief van EA dat het de aankopen niet annuleert voor de Indiase fans…

Een reactie achterlaten