fbpx

EA toont nieuwe gameplay van Dead Space remake

Ontwikkelaar EA Motive en uitgever EA hebben verse gameplay gedeeld van Dead Space. De remake ziet er huiveringwekkend sfeervol uit. Dat heeft veel te maken met de duistere omgevingen en gortige necromorphs, waarvan Isaac er eentje weet uit te schakelen in de bovenstaande video.

Een ander belangrijk element van de video is het atmosferische sound design. Dat het duistere ruimtestation een eigen personage is in de game, staat buiten kijf. Dankzij het stalen gekraak en de belichting zit je op het puntje van je stoel telkens je iets hoort…


De belangrijkste vraag is natuurlijk wanneer we aan de slag mogen met de horrorgame. EA Motive heeft tijdens een recente livestream aangegeven dat het mikt op een release begin 2023. Wat het gerucht bevestigt.

Een specifieke releasedatum kregen we niet, al heeft EA Motive wel een precieze launch dag in gedachten. De makers zijn er bovendien vrij zeker van dat die deadline ook zullen halen.

Begin 2023 komt de Dead Space remake eraan. Wij gokken dat het dan eind februari of zelfs maart wordt, al blijft dat natuurlijk gissen zonder officiële bevestiging. In ieder geval hebben we nu al iets om naar uit te kijken.

Een reactie achterlaten