fbpx

EA Sports FC 24 biedt een uitgebreide kijk op Ultimate Team

EA Sports FC 24 UT

Ontwikkelaar EA Sports heeft een nieuwe trailer gelost van EA Sports FC 24, die een uitgebreide kijk biedt op de nieuwigheden in de populaire Ultimate Team modus. De spelmodus introduceert namelijk drie nieuwe features die jouw ultieme team sterk zullen beïnvloeden.

Eerste nieuwe feature is Ultimate Team Evolution, waarmee je basisspelers van een club kan verbeteren. Zo kan je alle spelers van alle clubs upgraden, zodat ze altijd meekunnen met de nieuwste spelers die je uit packs krijgt. Spelers kunnen meerdere keren verbeteren. Al kan je die spelers helaas niet meer verkopen op de transfermarkt.


Tweede nieuwigheid is de toevoeging van vrouwencompetities. Op die manier kan je ook jouw favoriete vrouwelijke spelers aan je ultieme team toevoegen. Dit zijn de competities waarvan spelers beschikbaar zijn:

  • Barclays Women’s Super League (Engeland)
  • D1 Arkema (Frankrijk)
  • Google Pixel Frauen-Bundesliga (Duitsland)
  • Liga F (Spanje)
  • National Women’s Soccer League (USA)

Tot slot is er nog de toevoegingen van Play Styles, waarbij de meeste bekende en iconische spelers speciale vaardigheden kunnen ontgrendelen, waardoor ze nog sterker lijken op hun real-life evenbeeld.

Verder zijn er nog een hoop quality of life verbeteringen, die je in de video kan checken.

EA Sports FC 24 verschijnt op 22 september.

Een reactie achterlaten