fbpx

EA onthult Hazard Zone modus van Battlefield 2042

Uitgever EA en ontwikkelaar DICE hebben officieel de Hazard Zone modus van Battlefield 2042 onthuld. De spelmodus wordt beschreven als een squad-based survival mode, die je kan spelen op de gigantische maps van de game. Battlefield 2042 met een vleugje battle royale dus.

De gameplay van Hazard Zone is vergelijkbaar met die van Hunt: Showdown. Zo wordt je met jouw 4-koppige squad gedropt in één van de gigantische maps. Jouw missie? Een data drive lokaliseren, oppikken en daarna levend te ontsnappen. Een storm zit je op de hielen, net als andere squads met dezelfde missie.


Tijdens de opdracht kan je tal van extra missiedoelen voltooien door vijandige documenten te verzamelen. Genoeg data te pakken gekregen? Dan is het tijd om te ontsnappen. En daarin ligt de echte uitdaging. Zo krijg je maar twee extractie-mogelijkheden tijdens de match, op willekeurige locaties. Maar wees op je hoede, want ook andere teams willen zich uit de voeten maken.

Kan je levend ontsnappen? Dan krijg je beloningen en Dark Market Credits naargelang de data en intel die je vergaarde. En daarmee kan je dus ook meer uitrusting kopen voor je volgende missie. Niet onbelangrijk: je hebt maar één leven en kan niet opnieuw spawnen. Teamwork is dus van cruciaal belang.

Battlefield 2042 ligt vanaf 19 november in de rekken.

Een reactie achterlaten