fbpx

HPTO

EA Motive kondigt Iron Man game aan

iron man EA

Motive Studio van EA heeft bekendgemaakt dat het werkt aan gloednieuwe game rond Iron Man. Het project maakt deel uit van een nieuw, langdurig contract tussen EA en Marvel voor meerdere games in het universum van de superhelden.

In een blogbericht vertelt EA dat de nieuwe Iron Man game een singleplayer third-person action-adventure titel, die zich momenteel in de pre-productie fase bevindt. Het team wordt geleid door uitvoerend producent Olivier Proulx, die zijn strepen al verdiende met Guardians of the Galaxy bij Eidos Montreal.


Proulx is zeer tevreden met deze nieuwe kans. Zo vindt hij het een eer om een videogame te maken gebaseerd op één van de meest iconische superhelden in hedendaags entertainment.

Cool is dat Marvel de studio ook veel vrijheid geeft. Zo meldt Proulx dat het team de kans krijgt om een volledig nieuw en uniek verhaal te creëren. Marvel moedigt Motive immers aan om de spelers een frisse kijk op Iron Man te geven.

Momenteel sleutelen de Canadezen van EA Motive nog aan de remake van Dead Space. Maar eens die de deur uit is, schakelt alle mankracht allicht over naar deze Iron Man game.

Het Iron Man project zou trouwens een eerste game worden in een langdurig contract tussen EA en Marvel. Het gerucht deed al eerder de ronde dat EA ook een Black Panther game in ontwikkeling heeft.

Een reactie achterlaten