fbpx

EA kondigt officieel open bèta aan voor Battlefield 2042

Na verschillende lekken heeft Electronic Arts de open bèta voor Battlefield 2042 ook officieel aangekondigd. Die gaat door op 8 en 9 oktober voor iedereen. Wie de game gepreorderd heeft, kan al op 6 oktober met de multiplayershooter aan de slag.

Uitgever EA maakte de open bèta bekend met een trailer. Vanaf 8 oktober kan iedereen op PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series en pc de beta downloaden en testen. Heb je de game al gekocht, dan kan je twee dagen vroeger aan de slag.


In de bèta kan je aan de slag met Conquest waarin je op pc en next-gen consoles met 128 spelers kan deelnemen. Orbital is de enige beschikbare map en dropt de spelers in en rond een raketbasis. Je kan kiezen uit vier verschillende Specialists.

Vanaf 5 oktober kan je de beta al pre-downloaden. Die extra tijd zal je kunnen gebruiken, gezien EA op de officiële Battlefield website bekendmaakte dat je op pc minstens 100 GB opslagruimte vrij moet hebben om de bèta te installeren.

EA stelde de release van zijn langverwachte shooter twee weken geleden met een maand uit. Battlefield 2042 verschijnt nu op 19 november.

Een reactie achterlaten