fbpx

EA heeft 4 onaangekondigde games in de maak voor dit fiscaal jaar

EA Star Wars

Tijdens de meest recente aandeelhoudersvergadering heeft EA wat meer inkijk gegeven in zijn game line-up voor het komende fiscale jaar. Vanzelfsprekend horen daar de vaste namen bij, zoals FIFA 23 en de nieuwe Need for Speed. Daarnaast heeft de uitgever nog vier onaangekondigde titels voor ons in petto.

Die games staan gepland om te verschijnen in het vierde kwartaal van het fiscale jaar. Dat loopt van 1 januari tot 31 maart 2023. Titels kregen we niet, wel een vage omschrijving van welke games het worden. Zo krijgen we nieuw blockbusterproject, een remake, een sportgame en een partnertitel.


Wat dat nieuwe blockbusterproject kan zijn? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Denk maar aan Dragon Age 4 of Star Wars Jedi 2. Wat die remake betreft, kan het gaan om Dead Space. Al werd die natuurlijk al aangekondigd.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

Opvallend genoeg gaan we de komende maanden nog niets te horen krijgen van die games. EA heeft immers zijn jaarlijkse E3 showcase EA Play Live geannuleerd. Of we meer nieuws krijgen tijdens Gamescom? Dat valt nog te zien.

Laat een reactie achter