fbpx

EA en Codemasters onthullen F1 2022

Het blijft vreemd om Codemasters onder de hoede van EA te zien, maar de samenwerking mag er wel zijn. EA en Codemasters hebben F1 2022 aangekondigd voor zowel last-gen als new-gen hardware. De racegame verschijnt al op 1 juli.

In F1 2022 kan je het volledig maken in het wereldje van de FIA Formula One World Championship. Zo mag je je rijvaardigheden testen met 20 piloten verdeeld over 10 teams, op circuits als de Miami International Autodrome en nog veel meer.


Dankzij de variatie aan modi heb je tal van verschillende ervaringen om over het asfalt te vlammen. Zo kan je je team naar de overwinning leiden in My Team Career, racen met vrienden in split-screen of multiplayer of nieuwe records neerzetten in uitdagende sprint races.

De simulatie krijgt zelfs interactieve pit stops en zelfs Safety Car Periods en filmische Formation Laps. En dankzij de uitdagende AI zit je volgens de makers altijd op het puntje van je stoel.

Cool is dat F1 2022 ook een VR modus krijgt, die de races er ongetwijfeld er nog intenser zullen op maken. Helaas is deze VR-modus enkel beschikbaar op pc.

Een reactie achterlaten