fbpx

EA belooft betere toekomst voor Battlefield franchise

Battlefield EA

Tijdens een recente financiële meeting heeft de grote baas van EA bekendgemaakt dat Battlefield een belangrijke franchise wordt voor de toekomst van de uitgever. EA-topman Andrew Wilson liet vallen dat hij veel vertrouwen heeft in het volgende project binnen de reeks.

Tijdens de meeting nam Wilson de Battlefield-naam opvallend vaak in de mond. Verrassend, gezien het laatste deel de verwachtingen allesbehalve inloste. Toch is Wilson voorbereid op de toekomst en gelooft hij in de vaardigheid van ontwikkelaar DICE om de shooterserie op unieke wijze terug te brengen.


Hoe de ontwikkeling van het nieuwste project in de Battlefield reeks vordert? Wilson zei dat er voorlopig nog geen datum onthuld kan worden. De EA-topman verklaarde dat hij  onlangs een gesprek had met het nieuwe leidinggevende team bij DICE en dat hij enorm veel vertrouwen heeft in het team en de toekomst van de Battlefield franchise.

Meer details wilde Wilson niet kwijt, al zou EA meer info delen als de tijd daar rijp voor is. De ceo verzekerde dat Battlefield onlosmakelijk verbonden is met EA’s strategie om grote online communities aan te trekken. En de volgende Battlefield-game zou daar een grote rol bij spelen.

Een reactie achterlaten