fbpx

“E3 2024 en E3 2025 zijn geannuleerd”

E3

Wegens gebrek aan interesse van uitgevers moest E3 noodgedwongen de editie van dit jaar annuleren. De toeristische dienst van Los Angeles heeft nu bekendgemaakt dat ook de edities van 2024 en 2025 geannuleerd zijn. Organisator ESA spreekt dat tegen.

Het Los Angeles City Tourism Board publiceerde op woensdag een verslag van een meeting. Daarin werd vermeld (via ResetEra) dat de geplande conventies voor E3 2024 en 2025 geannuleerd zijn.


In een statement aan website VGC, spreekt ESA dat tegen. Volgens ESA zijn er geen sluitende beslissingen genomen over de toekomst van E3. Zo laat de organisatie vallen dat ze nog volop in gesprek is met haar partners over E3 2024, maar er voorlopig geen plannen uit de bus gekomen zijn.

Dit jaar zou E3 normaal terug live georganiseerd worden, al werd het evenement geannuleerd in maart. De nieuwe uitvoerende organisator Reedpop gaf toe dat het niet de nodige interesse van uitgevers kon wekken.

Of de E3-beurs ooit nog terugkomt, is nog maar de vraag. Vooral nu Summer Game Fest zoveel populariteit vergaart. Bovendien is een online show voor uitgevers veel budgetvriendelijker dan de deelname aan een fysieke beurs.

Een reactie achterlaten