fbpx

Dying Light 2 toont nieuwe parkour moves en brute combat

Tijdens de Xbox Gamescom Show heeft ontwikkelaar Techland nieuwe gameplay getoond van Dying Light 2: Stay Human. De video hierboven zet de nieuwe parkour moves in de kijker, maar onthult ook een volledig nieuw groep survivors.

De stad van Villedor komt eerst uitgebreid in beeld. En toegegeven: die ziet er belachelijk mooi uit. De postapocalyptische metropool is ontworpen met bijzonder veel oog voor detail. Om nog maar te zwijgen over de manier waarop het vallen van de avond alle gebouwen in lichtrode gloed hult.


Je belangrijkste taak in deze prachtige stad is natuurlijk overleven. Meer dan eens zal je je uit de voeten moeten maken als je omsingeld wordt door zombies. En op dat moment komen de gloednieuwe Parkour moves goed van pas. Dying Light 2 bevat dubbel zoveel parkouranimaties als de eerste game, dus freerunnen zal enorm vloeiend aanvoelen.

Last, but not least, kregen we een eerste glimp van een nieuwe bende. De kerels zijn gehuld een zwaar pantser en hebben stevig wapentuig geknutseld. Dat je een confrontatie met deze kleerkasten best vermijdt tot je wat sterker bent, hoeven we je allicht niet te vertellen.

Dying Light 2: Stay Human ligt in de rekken vanaf 7 december.

Een reactie achterlaten