fbpx

Dragon Ball Z komt volgende week naar Fortnite

Schermafbeelding 2022 08 12 om 03.00.12

Fortnite kreeg al tal van bekende personages en franchises over de vloer, maar nu maakt de battle royale zich klaar voor een wel erg coole crossover. En hoewel de geruchten al een tijdje circuleren, kregen we eindelijk bevestiging: Dragon Ball Z komt op 16 augustus naar Fortnite.

Het nieuws werd bekendgemaakt door het officiële Twitter-account van Fortnite. Dat kanaal stuurde dit bericht de wereld in:


Volgende week gaat Fortnite dus de fusie aan met Dragon Ball Z. Alleen weten we niet wat het resultaat zal zijn. Mogen we op zoek naar de legendarische Dragon Balls? Of kunnen we effectief als Goku en Vegeta deelnemen aan een heuse battle royale?

Dataminers hebben voorlopig al bewijs gevonden van een mythisch wapen, waarmee je een Kamehameha kan uitvoeren. Verder zouden er vier skins beschikbaar zijn via de cross-over. Volgens de datamine zou het gaan om Goku, Vegeta, Beerus en een vrouwelijk personage.

Onze gok: allicht wordt dat laatste personage Android 18. Verder duikt Kame House op als nieuwe lobby-achtergrond, dus het is mogelijk dat die locatie ook opduikt in de game.

Tijd om Fortnite nog eens op te starten volgende week?

Een reactie achterlaten