fbpx

Dragon Ball Sparking! Zero toont verschillende game modi

Dragon Ball Sparking Zero.jpg

Bandai Namco heeft via een korte video wat meer details gelost van de verschillende spelmodi van Dragon Ball Sparking! Zero. Zoals verwacht van een Dragon Ball game, heeft de game een heleboel modi voor zowel singleplayer als multiplayer. En ja, daar hoort ook split-screen modus bij, zij het in beperkte vorm.

Bekendste modus blijft natuurlijk de Episode Battle, waarin je als verschillende personage gevechten uit de anime herleeft, door de ogen van acht verschillende personages. Vanzelfsprekend heeft Goku daarbij het meest uitgebreide avontuur, met verschillende stages die meerdere gevechten bevatten. Cool is dat je keuze kan maken, die het verdere verloop van het verhaal beïnvloeden.


Daarnaast is er Custom Battle, een beetje de Arcade Mode van Sparking! Zero. In deze modus zijn er verschillende factoren die aangepast zijn om gevechten te beleven op een alternatieve wijze. Cool is dat je zelf ook een Custom Battle kan samenstellen met verschillende parameters, die je vervolgens online kan delen met andere spelers.

Tot slot is er de multiplayer modus, die je zowel online als offline kan spelen. Toch moet je onthouden dat Sparking! Zero ontworpen is als een singleplayer game. Omdat allerlei visuele effecten veel rekenkracht van de console opeisen, is de lokale multiplayer enkel mogelijk in de Hyperbolic Time Chamber, omdat die weinig toeters en bellen heeft.

Check de video hieronder. Dragon Ball Sparking! Zero staat gepland voor 11 oktober.

Een reactie achterlaten