fbpx

Dragon Ball Sparking! Zero krijgt mogelijk lokale co-op

Dragon Ball Sparking Zero

Dragon Ball Sparking! Zero brengt de klassieke formule van de Budokai Tenkaichi games helemaal terug. En doet dat ook via de modi. De game biedt namelijk lokale co-op voor twee spelers. Althans als we de gamepagina op de PlayStation Store mogen geloven.

Via de PlayStation Store is te zien dat de game ondersteuning biedt voor 1 à 2 spelers. Daarbij is online play optioneel, dus gaan wij ervan uit dat je de game ook offline met z’n tweeën op de bank kan spelen. Zoals de klassieke titels, doet Sparking Zero dat allicht via split screen, aangezien de gameplay in een third-person perspectief plaatsvindt.


Vanzelfsprekend ondersteunt de game ook twee spelers tijden online play, dus je kan ook gewoon een partijtje knokken via internetverbinding.

In ieder geval zijn er heleboel personages waarmee je het gevecht kan beginnen. Onlangs dropte Bandai Namco nog een trailer voor alle gefuseerde personages in de game. Denk maar aan Gotenks, Gogeta, Vegito, Kefla en nog veel meer. Check de trailer hieronder.

De game heeft nog steeds geen officiële releasedatum, maar zou volgens geruchten in oktober verschijnen.

 

Een reactie achterlaten