fbpx

Dragon Age: Dreadwolf mikt op 2024 release

dragon age dreadwolf

Hoewel we nog steeds geen gameplay hebben gezien, deden eerdere geruchten al vermoeden dat Dragon Age: Dreadwolf zou verschijnen in 2024. Dankzij het LinkedIn-profiel van een overenthousiaste BioWare medewerker, is dat nu ook bevestigd.

Kevin Scott, Senior Cinematic Animator bij EA, vermeldt dat Dragon Age: Dreadwolf in 2024 komt. Onder zijn werkervaring vermeldt Scott dat hij de gameplay van personages voor Dragon Age Dreadwolf (2024 release) geanimeerd heeft via motion capture en handgetekende animaties.


Opvallend genoeg heeft de ontwikkelaar de releasedatum ondertussen wel aangepast naar ‘Release TBD’, wat betekent dat de releasedatum nog niet vast staat.

Eerdere geruchten deden al vermoeden dat de game mikt op een release in de zomer van 2024. Ook maakte EA bekend in zijn jaarrapport van fiscaal jaar 2023, uitgegeven in mei 2024, dat de game nog minstens een jaar in ontwikkeling zou zijn.

Een release in de zomer van 2024 is dan een realistische gok, op voorwaarde dat de titel niet verschuift naar 2025. Hopelijk krijgen we de eerste gameplay te zien tijdens The Game Awards. De show is doorgaans zeer geliefd bij BioWare om nieuwe footage van Dragon Age te debuteren.

Een reactie achterlaten