fbpx

Dr Disrespect toont video van combat racing game

DR Disrespect

Het is al een tijdje geleden dat bekende influencer Dr Disrespect een eigen gamestudio oprichtte. ondertussen zou de studio, genaamd Midnight Society, wel aan de game DEADROP werken. Geen idee wat voor ervaring dat wordt, al heeft de studio nu een video gelost voor iets wat ‘Midnight Ride’ heet.

Een add-on voor de DEADROP game? Of een compleet nieuw project? We hebben er geen idee van. Maar gezien de gameplay van DEADROP zo hard verschilt van de nieuwe video, zou het even goed om standalone titel kunnen gaan.


In ieder geval bewijst de trailer het statement van Dr Disrespect toen hij Midnight Society uit de grond stampte. Zo zei de influencer dat de studio ‘niet de zoveelste generieke shooter ontwikkelt’.

Een optie is dat de nieuwe video een ander gameplay-aspect van de game toont. De trailer was immers verpakt als ‘Snapshot VII’, een naam voor een soort van dev diary, die Midnight Society enkel gebruikt als er iets beduidend nieuw getoond wordt.

In tegenstelling tot de shooter gameplay van DEADROP, toont de nieuwe footage een combat racing game zoals Destruction Derby of Twisted Metal. Kijk zelf maar:

Een reactie achterlaten