fbpx

Dit zijn de PlayStation Plus Games voor augustus

Sony is er een beetje laat mee, maar heeft nu ook de PlayStation Plus games bekendgemaakt voor augustus. Een strak lijstje, want we mogen maffiabendes afschieten en onschuldige tieners opjagen als een psychopaat.

Op PS4 kan je aan de slag met – je had het al geraden waarschijnlijk – Mafia III. Het wraakverhaal van Lincoln Clay is best cool, al gooit de missiestructuur van de game niet meteen grote ogen. Toch blijft het leuk om maffiabazen op creatieve manieren om te leggen.


Tweede PlayStation Plus titel voor PS4 is Dead by Daylight, een ware nachtmerrie. Vier spelers moeten samenwerken om aan de klauwen van een maniakale killer te ontsnappen. Een beetje zoals Friday The 13th dus, al krijg je in deze game veel meer bad guy skins.

Op PS3 mogen we de fantasiewereld van Bound By Flame verkennen. Jij bent bezeten door een vuurdemon. Aan jou dus om te kiezen of je je mensheid overboord gooit om zo de wereld te redden als een badass monster.

Daarnaast mogen we op PS3 in de huid kruipen van Sam in Serious Sam BFE. Deze games spreken natuurlijk voor zich. Met een shitload aan vette guns mag je een al even grote load aan kotslelijke aliens neerkogelen.

Last, but not least, is er nog de PS Vita. Op Sony’s handheld krijgen we Space Hulk, een digitale versie van het retepopulaire bordspel Warhammer. Daarnaast krijgt het touch screen een stevige workout met Draw Slasher, waarin je legioenen van zombie ruimte-apen mag te lijf gaan met een swipe van je vinger.

Als bonus valt er nog wat te rapen voor PlayStation VR, namelijk de mysterieuze horror game Here They Lie. Verder kunnen we ook de Playlink game Knowledge is Power gratis downloaden.

Een dikke aanvulling voor je Instant Game Collection dus. Welke spellen haal jij in huis?

Een reactie achterlaten