fbpx

Dit zijn de E3-games voor PlayStation VR

Sony heeft op E3 enkele nieuwe games getoond voor PlayStation VR, die allemaal een compleet andere ervaring bieden.

Here They Lie is een horrorgame die de speler transporteert naar een angstaanjagende wereld waaruit je niet kan ontsnappen. Tijdens je avontuur zal je duistere, agressieve wezens tegenkomen, waarvan je ’t best gaat lopen als je leven je lief is.


In Farpoint kom je dan weer terecht op een vijandelijke buitenaardse planeet, nadat je onderzoekers moet gaan ophalen die een storing onderzoeken nabij Jupiter. Er ontstaat een scheur in tijdruimte, waardoor je terechtkomt op een wereld vol met agressieve monsters.

er komt ook een Batman: Arkham VR, waarin je het masker van de vleermuisheld kan opzetten jezelf op die manier kan onderdompelen in het universum van The Dark Knight.

Heb je altijd al van gedroomd om achter het stuur te zitten van een X-Wing Fighter? Dankzij Battlefront X-Wing VR Mission kan dat! Ga als Rogue Leader de strijd aan met TIE Fighters in epische dogfights, die überrealistisch zijn dankzij PlayStation VR.

Ook in Hawken kruip je achter het stuur, maar deze keer van een gigantische mech. Vecht met het metalen gevaarte een oorlog uit in stedelijke omgevingen en knal de tegenstand kapot met een waaier aan wapens. Ontwikkelaar K2 Network belooft bij release al 30 mechs om in te kruipen. Dat het een supercoole ervaring wordt, is nu al duidelijk.

Een reactie achterlaten