fbpx

Dit zijn alle nieuwigheden van de Cyberpunk 2077 giga-update

cyberpunk 2077 phantom liberty

Op 26 september verschijnt de Phantom Liberty uitbreiding van Cyberpunk 2077 eindelijk. Om de transitie naar de expansie zo vlot mogelijk te maken, krijgt de basisgame ook een gigantische update. CD Projekt Red heeft een infografiek gelost met alles wat je mag verwachten in de komende weken.

De grootste nieuwigheden voor Cyberpunk 2077 worden geïntroduceerd via patch 2.0. Die brengt een volledige skill tree overhaul naar de game, maar ook vernieuwde systemen voor cyberware, politie, vijandelijke AI, combat met voertuigen en nog veel meer. De game krijgt zelfs een compleet nieuwe radiozender.


Daarnaast heb je dan de Phantom Liberty expansie, die de nieuwe regio Dogtown toevoegt. Daar kom je terecht in een verse storyline waarbij je de gecrashte president moet zien te redden.

Cool is ook dat de game dynamische events toevoegt en zelfs voertuigmissies introduceert – al hopen wij dat die meer omvatten dan een handvol races.

Verder voegt Phantom Liberty een nieuwe skill tree toe voor het Relic in je hoofd. En dropt de uitbreiding ook heel wat nieuwe wapens, cyberware auto’s en outfits. Hadden we trouwens al vermeld dat je raketwerpers op je wagen kan installeren? En de level cap? Die wordt opgetrokken naar 60.

Natuurlijk bevat de infografiek niet alles, maar het is toch al genoeg om reikhalzend uit te kijken naar de Phantom Liberty en patch 2.0. Wat denk jij? Is de uitbreiding een vernieuwd tripje naar Night City waard?

Phantom Liberty

Een reactie achterlaten