fbpx

Dit staat je te wachten in Rage 2

Avalanche Studios en Id Software hebben een nieuwe trailer gelost voor Rage 2, die zowat alle features van het spel in de kijker zet. Niet alleen mag je alles overhoop knallen, je komt ook behoorlijk geschifte taferelen tegen. Om nog maar te zwijgen over de explosieve vehicle combat.

Bethesda geeft ons eindelijk een antwoord of we de eerste Rage gespeeld moeten hebben om deze game te begrijpen. Simpelweg je Wasteland Ranger badge opspelden en de orde herstellen door alles en iedereen van kant te maken. De schietijzers zien er badass uit, al heb je ook een paar retecool powers om nog meer keet te schoppen.


Genoeg van al die fluitende kogels om je oren? Dan kruip je in je woestijnbuggy en schakel je de konvooien van de mutanten uit. Het idee komt regelrecht uit Mad Max, maar dankzij de regenboogkleurige explosies en vette effecten ziet het er net allemaal iets geschifter uit. Hadden we trouwens al verteld dat je kan deelnemen aan destruction derby? Of een dansje placeren met de freaks van de lokale club? Geloof ons, dat is even vreemd als het eruit ziet.

Rage 2 ligt vanaf 14 mei in de rekken.

Een reactie achterlaten