fbpx

Dit staat je te wachten in horrorgame The Quarry

Uitgever 2K Games heeft een nieuwe trailer gelost van zijn horrorgame The Quarry. De video geeft een overzicht wat je allemaal mag verwachten wanneer de game op 10 juni verschijnt.

The Quarry is de nieuwste tienerhorrorgame van Supermassive Games, de ontwikkelaar achter Until Dawn en The Dark Pictures Anthology. In de titel bepalen jouw acties of de personages levend het einde zien.


Het verhaal begint wanneer het zomerkamp Hackett’s Quarry erop zit. Om dat te vieren houden de kampleiders een feestje. Zonder kleine kinderen, zonder zeurende volwassenen, zonder regels…

Al wordt de avond niet zo gezellig als oorspronkelijk verwacht. Zoals bij Until Dawn en The Dark Pictures, mag je een nacht vol angst en verschrikkingen verwachten. Die je op verschillende manieren kan beleven. Zo zijn er verschillende opties om de game uit te zitten, waar de trailer hierboven je perfect doorheen loodst.

Eén sombere noot: de multiplayer zal niet beschikbaar zijn tot 8 juli. Om de ervaring zo best mogelijk te maken, had de studio extra tijd nodig. De singleplayer modus zal uiteraard wel speelbaar zijn op de originele release: 10 juni.

Een reactie achterlaten