fbpx

Disney-versie van De Sims brengt gameplay in beeld

Een van de populairste onthullingen tijdens de laatste Nintendo Direct was ongetwijfeld Disney Dreamlight Valley. De game veroverde de harten van Disney fans wereldwijd. En dankzij een trailer van de simulatiegame, krijgen we nu ook een volledig overzicht van de gameplay.

In de game kom je terecht in Dreamlight Valley, een vredig paradijs waar alle Disney-figuren een rustig leventje leiden. Tot The Forgetting de kop opsteekt. De duistere corruptie vernielde het land en wiste alle vrolijke herinneringen aan deze wereld uit. Maar dat is buiten jou gerekend.


Met een zelfgemaakte avatar mag je Dreamlight Valley verkennen om het mysterie achter de Forgetting op te helderen. En daarbij mag je heel wat vrienden in het Disney-rijk maken. Genoeg avontuur gehad? Dan kan je je leven in de vallei een beetje opleuken. Zo kan je vissen, een moestuintje aanleggen, allerlei gerechten bereiden, je huis inrichten en zelfs de omgevingen herschikken. Op die manier wordt Dreamlight Valley ook voor jou een echte thuis.

Disney Dreamlight Valley gaat vanaf 6 september in betaalde Early Access op alle platformen. Een free-to-play versie lanceert later in 2023.

Een reactie achterlaten