fbpx

Disney Dreamlight Valley onthult roadmap voor 2023

Dreamlight Valley

Ontwikkelaar Gameloft heeft de roadmap onthuld met alle nieuwe toevoegingen voor Disney Dreamlight Valley in het voorjaar van 2023. En het lijkt erop dat Disney fans heel wat hebben om naar uit te kijken.

De volgende grote update gaat live in februari en voegt zowel Mirabel van Encanto als Olaf uit Frozen toe als personages. Verder wordt het verhaal uitgebreid en kan je de volledig nieuwe Frosted Heights verkennen. Ook krijgt de game een nieuwe Star Path in het thema van de honderdste verjaardag van Disney.


In April krijgt het spel het rijk van The Lion King, dat ook het personage van Simba toevoegt. Het extra Star Path voor de maand april staat volledig in het teken van Disney pretparken. Op die manier kunnen spelers hun eigen vallei uitdossen met decoraties uit de pretparken, al kregen we geen concrete voorbeelden.

Aan het begin van de zomer volgt de laatste update van het voorjaar. Die breidt niet alleen het verhaal nog verder uit, maar onthult ook welk personage in de pompoenenhut woont. En we krijgen eindelijk wat meer inzicht in het fenomeen van The Forgetting.

Natuurlijk stopt het daar niet, want ook voor het najaar heeft Gameloft nu al plannen. Verwacht alvast nieuwe personages, rijken, kledij en meer.

Schermafbeelding 2023 01 26 om 03.41.39

Een reactie achterlaten