fbpx

Disney brengt alle uitbreidingen en content van Dreamlight Valley in beeld

disney dreamlight valley 1

Disney en ontwikkelaar Gameloft hebben de uitgebreide roadmap onthuld voor Disney Dreamlight Valley via een livestream. Zo onthulde de studio de eerste uitbreiding voor de titel, maar ook enkele aankomende updates die volgen na de officiële release.

Zoals je weet verlaat Disney Dreamlight Valley het early access stadium op 5 december. In plaats van een free-to-play ervaring, wordt de game een premium release met verschillende edities.


Op dag van release gaat ook de nieuwste grote update voor de game live. Die voegt een multiplayermodus toe waarbij vier spelers elkaars Valley kunnen bezoeken. Het nieuwe personage dat geïntroduceerd wordt is Jack Skellington, de bekende Pumpkin King uit The Nightmare before Christmas van Tim Burton.

Op 5 december lanceert ook de eerste uitbreiding van de game: A Rift in Time. De expansie speelt zich af op het gloednieuwe Eternity Isle, dat drie regio’s heeft: Ancient’s Landing, Glittering Dunes en Wild Tangle. Het verhaal wordt verteld in drie hoofdstukken.

In het eerste hoofdstuk, Welcome to Eternity Isle, spelen Gaston, Rapunzel en Eve de hoofdrol. In de lente van 2024 volgt dan het tweede hoofdstuk, The Spark of Imagination. Later in de zomer van 2024 krijgen we dan Treasures of Time.

Tot slot dropte Gameloft nog een roadmap voor gratis updates, die eveneens allerlei nieuwigheden toevoegen. Die kan je hieronder checken, samen met de volledige livestream.

Disney roadmap

Een reactie achterlaten