fbpx

Dinogame Instinction toont eerste Unreal Engine 5 gameplay

Wie zit te wachten op nieuwe Dino Crisis, verwijzen we graag door naar Instinction. De survivalgame plaatst je in de jungle tussen de prehistorische hagedissen en ziet er indrukwekkend uit. De next-gen titel wordt ontwikkeld met de nieuwe Unreal Engine 5.

In de game kom je vast te zitten op een eiland vol vleesetende dino’s. Aan jou om te overleven met  een aanvalsgeweer bij. Tussendoor alle kat-en-muis-spelletjes met dino’s, kom je ook vreemde ruïnes op het eiland tegen. Aan jou om te achterhalen wat er zich hier allemaal afgespeeld heeft.


De game wordt ontwikkeld in de Unreal Engine 5 en ziet er geweldig uit. Niet alleen de dino’s maar ook de omgevingen die tjokvol detail zitten. Check de video hieronder. Volgens de makers van het Nieuw-Zeelandse Hashbane Interactive kan je de verhaalcampaign ook in online co-op spelen.

Een officiële releasedatum is er echter nog niet. De game is al even in ontwikkeling en zou oorspronkelijk dit jaar verschijnen op alle platformen. Maar iets zegt ons dat dit dinofeestje enkel naar next-gen komt… en niet meer dit jaar.

Dat de Unreal Engine 5 een machtige tool is om next-gen games te maken, bewees ook al deze ontwikkelaar die de Matrix-demo omtoverde tot een vette Superman-game.

Een reactie achterlaten