fbpx

Deze Death Stranding luxe statue heeft écht haar en LED-verlichting

deaths tranding statue

Death Stranding mag dan niet de meest geprezen titel van Hideo Kojima zijn, de game had wel enkele verdomd coole personages. Denk maar aan Clifford Unger, die gespeeld werd door de badass Mads Mikkelsen. De Japanse artiesten van Prime 1 Studio hebben de slechterik nu vereeuwigd in een episch standbeeld en dat ziet er echt waanzinnig uit.

Enige nadeel: de statue kost je zo’n 3.599 dollar. Al krijg je daar wel wat voor terug. Zo is deze statue iets meer dan 1 meter groot. Het personage heeft een siliconen hoofd met echte, synthetische haren en draagt de outfit uit zijn WO II-confrontatie met Sam. Die uitrusting is trouwens volledig uit katoenen stof nagemaakt voor meer realisme.


Het coolste aspect: de sliertige tentakels die je kan poseren zoals jij dat wil, hebben aan het uiteinde led-lampjes zodat ze zorgen voor een cool effect in het donker. Zo zie je maar dat je best waar voor je kleine 4.000 euro krijgt. kuch kuch

Wil je graag Mad Mikkelsen in huis maar niet zoveel geld spenderen? Dan kan je kiezen voor de (iets) goedkopere versie van 2.599 dollar. In dat geval heeft het beeld geen siliconen hoofd, maar wel eentje van polystone. De haren zijn dan ook niet meer synthetisch.

Beide vrsies kan je nu pre-orderen op de webshop van Prime 1 Studios. Opgelet: verzend- en importkosten zijn nog niet meegerekend in de prijs.

Het kosteloze alternatief: gewoon de game in huis halen voor een tientje en tijdens de confrontatie met Mad Mikkelsen de share-knop enkele keren indrukken. Kost niets en ziet er ook best cool uit.

Cliff 2

Cliff 3

Cliff 5

Cliff 4

Clifford

Een reactie achterlaten