fbpx

Derde seizoen The Walking Dead verschijnt in december

Goed nieuws voor fans van wandelende breinknabbelaars, want het derde seizoen van Telltale’s übervette The Walking Dead-reeks gaat in premiëre op 20 december. In de eerste aflevering van het derde seizoen zullen we dus eindelijk het avontuur van Clementine weer kunnen volgen.

Wachten op het volledige seizoen is ook mogelijk, want Telltale Studios heeft al laten weten dat het vanaf 7 februari 2017 een ‘season pass disc‘ in de rekken dropt, met daarop de eerste aflevering en een downloadcode voor de extra episodes.


Wachten is echter helemaal niet nodig. Vroege beslissers krijgen namelijk toegang tot het volledige tweede seizoen en The Walking Dead: Michonne bij een pre-order van seizoen 3. Dat horen wij nu eens graag, zie.

In A New Frontier, de eerste episode, ontmoet Clementine Javier, waarmee ze samen tracht te overleven in de zombie-apocalypse. Vreemd genoeg wordt Kenny helemaal niet vermeld. Wij hopen in ieder geval dat de kerel nog leeft, want de man heeft ons door verscheidene hete vuren geholpen…

twd-box-art

Een reactie achterlaten