fbpx

Skybound Games maakt The Walking Dead af

Skybound

De laatste episodes van The Walking Dead: The Final Season zullen dan toch het levenslicht zien. De bijna failliete ontwikkelaar Telltale Games heeft een deal kunnen afronden met Skybound Games. Skybound werd oorspronkelijk opgericht door de bedenker van The Walking Dead, Robert Kirkman. Het bedrijf zou alle gameprojecten omtrent The Walking Dead overzien.

Skybound heeft volgens ign.com de rechten van het laatste seizoen van The Walking Dead opgekocht, om de game af te kunnen werken. Volgens de website zal Skybound werken met het originele team of een deel ervan.

Toch zijn niet alle nieuwsbronnen het daar daar over eens, want Variety laat weten dat Skybound zoveel mogelijk personen van het originele team aan boord wil. Toch zijn daar nog geen plannen voor gemaakt.

Hoe het ook loopt, we krijgen een volledig laatste seizoen van The Walking Dead. En dat is het belangrijkste. Robert Kirkman zelf zei op de New York Comic Con het volgende:

“Iedereen die eraan meewerkte, wil ervoor zorgen dat het verhaal van Clementine verteld wordt. Het is een ongelukkige situatie, maar we komen er positief uit. De game zullen uiteindelijk wel verschijnen.”

Wanneer de episodes eraan komen, is dus niet geweten. Maar dat ze eraan komen, staat wel vast.

Een reactie achterlaten