fbpx

Death Stranding verschijnt nog deze generatie

Death Stranding werd vorig jaar dan wel aangekondigd op E3, maar tot nu toe weten we bitter weinig over de game. Buiten twee trailers, kregen we zeer weinig te zien. Al heeft bedenker Hideo Kojima nu weer een belangrijke hint gedropt.

In een interview met DualShockers op RTX Sydney werd de gamegoeroe namelijk gevraagd of het ambitieuze Death Stranding een PS5-game zou worden. Kojima bevestigde dat dat absoluut niet het geval zou zijn en dat de game zeker nog verschijnt voor PS4.


Onlangs doken er geruchten op dat Death Stranding al zou lanceren in 2018. Ietwat optimistisch als je het ons vraagt, maar het zou wel overeenkomen met de voorspelde releasewindow van Kojima zelf. Laten we trouwens niet vergeten dat PS4 Pro en de Xbox Scorpio de levensduur van deze generatie met een jaar of twee kunnen verlengen. En dan is een PS4-release natuurlijk heel realistisch.

Momenteel is Death Stranding in ontwikkeling bij Kojima Productions, de studio die Hideo Kojima op poten zette nadat hij zich aansloot bij Sony. De game wordt ontwikkeld met de Decima Engina van Guerrilla Games.

Een reactie achterlaten