fbpx

Death Stranding is nog steeds even mysterieus

Sony heeft op E3 een nieuwe trailer van Death Stranding getoond, die minstens even mysterieus en intrigerend is als de vorige video’s van de game. Al komen we in deze trailer net iets meer te weten over de wereld van Death Stranding.

Zo ontdekken we dat Sam Bridges, het personage van Norman Reedus, een bezorger is en daarvoor enorm veel moet reizen. Tijdens die reizen moet hij de regen vermijden, want die lijkt op zijn huid in te branden. Aan het begin wordt zelfs gesuggereerd dat Sam lijdt aan een ziekte, genaamd ‘Dooms’, in een vergevorderd stadium. Sam zelf noemt het de ‘Extinction factor’.


De mysterieuze monsters uit de vorige trailer maken opnieuw hun opwachting. Zo zouden ze, na het opeten van mensen, een reusachtige krater veroorzaken. Allicht omdat ze imploderen. Om dat te vermijden activeert Sam een soort van scanner-systeem dat de wezens detecteert. Verrassend genoeg lijkt het apparaatje aangedreven door een foetus. Behoorlijk vreemd allemaal, want de collega die Sam via de radio waarschuwde voor de wezens, zei dat Sam zelf zou terugkeren als hij opgegeten werd. Zou de aangekoppelde foetus daar voor iets tussen zitten?

Deze nieuwe trailer van Death Stranding laat ons met meer vragen achter dan antwoorden, maar toch weet Kojima ons steeds meer te intrigeren. Helaas nog steeds geen releasedatum.

Een reactie achterlaten