fbpx

‘Dead Island 2 wordt dit jaar opnieuw onthuld’

Dead Island 2

Het lijkt erop dat een release van Dead Island 2 toch stilaan dichterbij sluipt. Hoewel geruchten over de comeback van de titel al jaren circuleren, zou de game dit jaar opnieuw onthuld worden. Misschien.

Volgens Leak master Tom Henderson is een onthulling in het vierde kwartaal van het jaar zeer plausibel. Althans, dat is wat de man van een eigen bron hoorde. En hoewel zijn bron geen specifieke datum gaf, zou een onthulling op The Game Awards van 2022 zeer waarschijnlijk zijn.


Volgens de man zou Dead Island 2 de formule van de eerste game opnieuw oppikken. Zo krijgt de game een focus op co-op gameplay. De cast bestaat uit zo’n 5 tot 6 verschillende personages, met elk hun eigen vaardigheden.

Henderson geeft trouwens nog mee dat verschillende bronnen al lieten weten dat de game er behoorlijk goed uitziet. Een van zijn bronnen beweerde zelfs dat ‘Dead Island 2 een van zijn meest geanticipeerde games was’.

Ook zouden zijn bronnen het gerucht bevestigd hebben dat de titel zich afspeelt op een handvol locaties in Californië, zoals San Francisco en Hollywood.

Een reactie achterlaten