fbpx

De Uncharted-film heeft zijn Nathan Drake gevonden

Uncharted

Voor de rol van Nathan Drake in Uncharted moet een acteur aardig wat kunnen klimmen en klauteren. En wie kan dat beter dan de man die door de straten van Manhattan slingert? Yup, Tom Holland, die al roem oogstte als de spinnenheld van Marvel, kruipt nu ook in de huid van Nathan Drake.

Het nieuws komt via een tweet van Geoff Keighley, organisator van The Game Awards:


De film krijgt zelfs meteen een releasedatum mee. Vanaf 20 december 2020 kunnen Nathan Drake bewonderen op het witte doek. Om te oordelen of de live-action Uncharted even goed is als de digitale moeten we dus even wachten. Een pluspunt dat Sony Pictures alvast aan het roer staat van de film.

Wie trouwens nog nooit van Tom Holland gehoord heeft, helpen we even. De jonge snaak speelt Peter Parker in de films van het Marvel Cinematic Universe, waaronder Spider-Man: Homecoming, Captain America: Civil War, de laatste twee Avengers films en Spider-Man: Far from Home.

Toegegeven, Holland lijkt vrij jong voor de rol van Nathan Drake, al is het onduidelijk in welke tijdsperiode de film zich afspeelt. En anders hebben wij nog een ideetje: een valse baard is altijd leuk.

Een reactie achterlaten