fbpx

De Sims 4 wordt vanaf 18 oktober gratis

De Sims 4

Uitgever EA heeft bekendgemaakt dat De Sims 4 vanaf volgende maand gratis te spelen is. De basisgame is vanaf 18 oktober beschikbaar voor alle spelers op PlayStation, Xbox en pc.

Ontwikkelaar Maxis is blij met de nieuwe free-to-play koers van de titel, want nu kan de studio zich naar eigen zeggen volledig toeleggen op het creëren van nieuwe ervaringen voor alle spelers. Verwacht dus nieuwe release packs, kits en Sims Delivery Express voor nog een tijdje.


Tijdens een special-edition livestream op 18 oktober zal de studio trouwens onthullen wat er nog op komst is. De Behind The Sims Summit uitzending begint om 19u00.

EA zou natuurlijk EA niet zijn, mocht de game geen exclusieve betaalde bundels krijgen bij zijn free-to-play release. Zo krijgen EA Play en EA Play Pro leden een geüpgradede ervaring, wanneer de free-to-play versie live gaat.

De Sims 4 EA Play Edition bevat bijvoorbeeld het Get To Work Expansion Pack, terwijl de EA Play Pro Edition zowel het Get To Work Expansion Pack en Toddler Stuff Pack bevat.

Als een bedankje voor de community, krijgen spelers die de game gekocht hebben, bij een log-in tussen 14 september en 17 oktober, de Desert Luxe Kit. Die laat je toe om je Sims te laten relaxen in een Oase.

Een reactie achterlaten