fbpx

De Sims 4 update voegt per ongeluk incest toe

De Sims

De nieuwste update voor De Sims 4, die de optie biedt om de seksuele oriëntatie van je Sim aan te passen, heeft wat vergissingen met zich meegebracht. Sinds de update live is, zouden Sims namelijk incestueuze relaties willen beginnen met elkaar. Ook worden de virtuele personages aan sneltempo ouder.

De bugs werden opgemerkt door enkele spelers. Zo kwamen via Reddit al snel meldingen binnen dat zussen en broers met elkaar in de koffer willen duiken. Daarnaast zouden moeders geïnteresseerd zijn in hun zonen, terwijl dochters dan weer hun vader aan de haak proberen te slaan.


De amoureuze chaos is een gevolg van het nieuwe Wants-systeem, waarbij je onder andere romantische doelen kan stellen voor je virtuele personages. Al nemen de meeste Sims het duidelijk niet zo nauw met hun familiale banden sinds de invoer van het systeem. Een foutje in de programmatie dus, maar gelukkig is EA op de hoogte van het euvel. De uitgever zou al werken aan een oplossing.

Een ander probleem met de update is trouwens dat Sims hilarisch snel verouderen. Zo gaan sommige personages van baby naar senior in slechts enkele minuten. Ook daar wordt aan gewerkt.

 

Een reactie achterlaten