fbpx

De Night Vision matches zijn pikdonker en geniaal

Call of Duty: Modern Warfare krijgt heel wat nieuwigheden. Hetgeen wij het hardst naar uitkijken? De Night Vision matches. Samen met je team word je in pikdonkere versies van bestaande maps gedropt en moet zien te overleven met je nachtkijker op. Niets aan? Check dan de gameplay onderaan dit artikel.

Het addertje onder het gras: wie met zijn wapen mikt, activeert de laser-pointer op zijn gun en verraadt meteen zijn positie. Precies mikken komt dus met een risico en door de afwezige HUD en andere indicatoren, is dit best hardcore. De Night Vision matches stimuleren team play (geloof ons, alleen red je het nooit) en dwingt tactisch denken af. Iedereen moet terughoudender te werk gaan, wil je niet 46 keer omgelegd worden.


Die beperkte zichtbaarheid kan trouwens ook als wapen ingezet worden. Als je een lichtschakelaar vindt, kan je een deel van de map doen oplichten en zo alle spelers in die zone dwingen hun nachtkijkers af te zetten. Check hieronder de 4K gameplay waarin ook alle HUD-elementen en indicatoren zijn uitgezet voor een best hardcore multiplayerervaring.

Wil je meer weten over Call of Duty: Modern Warfare? Check dan zeker onderstaand nieuws:

 

Een reactie achterlaten