fbpx

Dawn of Ragnarok voor Assassin’s Creed Valhalla officieel onthuld

Dankzij een Chinees lek was de nieuwste uitbreiding van Assassin’s Creed Valhalla geen verrassing meer. Die heeft Ubisoft nu ook officieel onthuld. Dawn of Ragnarok verschijnt op 10 maart 2022 en wordt één van de grootste uitbreidingen in de geschiedenis van Assassin’s Creed.

Dawn of Ragnarok wordt ontwikkeld door Ubisoft Sofia (die al eerder Curse of the Pharaohs maakten voor Assassin’s Creed Origins) en gaat helemaal de mythologische toer op. Jij mag aan de slag als Odin, de God van Wijsheid.


Het dwergenrijk van Svartalfheim is aangevallen en verkeert in chaos. Tijdens die opschudding is tevens jouw zoon Baldr ontvoerd door de vuurreus Surt uit Muspelheim. Aan jou dus om je zoon en het dwergenrijk te redden.

Odin krijgt daarbij tal van nieuwe aanvallen en abilities. Naast een resem bliksemaanvallen en ijswapens, kan hij ook shapeshiften en teleporteren. De nieuwe vechtskills kan je ook goed gebruiken in de nieuwe vechtarena waar je het zolang moet moet zien vol te houden tegen allerlei bovennatuurlijk schorem.

Koop je de expansie voor 9 april, dan krijg je het Twilight Pack met de Delingr’s Envoy Raven-Skin, de Havardr Lynx Mount, de Twilight Gear set en het Algurnir Dane Axe wapen.

Dawn of Ragnarok komt op 10 maart naar alle platformen.

Een reactie achterlaten