fbpx

HPTO

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition komt op 5 december

CP2077

CD Projekt Red heeft bekendgemaakt dat Cyberpunk 2077 een Ultimate Edition krijgt. Daarin vind je de hoofdgame en de Phantom Liberty uitbreiding. Cyberpunk 2077: Ultimate Edition verschijnt zowel fysiek als digitaal voor PS5, Xbox Series en pc.

Opvallend is dat de Phantom Liberty uitbreiding enkel bij de Xbox Series versie bij op het schijfje staat. Bij de PS5-versie vind je een PSN-code in het doosje terug, waarmee je de expansie kan downloaden.


Allicht heeft dat te maken met het beleid van Sony: schijnbaar moet een heruitgave met on-disc dlc als een nieuw product geregistreerd worden in de PlayStation Store. Dat kost extra tijd en geld, dus heeft CD Projekt Red allicht voor de snellere en goedkopere weg gekozen.

In Cyberpunk 2077 kruip je in de huid van V, een huurling in de dystopische megastad Night City met een tikkende tijdbom in zijn hoofd. De expansie van Phantom Liberty maakt het nog intenser, want daarin werk je samen met overheidsagent Solomon Reed (gespeeld door Idris Elba) in het gevaarlijkste district van Night City.

Mocht je Cyberpunk 2077 nog nooit gespeeld hebben, dan is deze Ultimate Edition het ideale instapmoment.

cd projekt ps5 cyberpunk 2077 ultimate edition.jpg

Een reactie achterlaten