fbpx

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty geeft hoofdgame stevige makeover

Phantom Liberty

In de Phantom Liberty uitbreiding van Cyberpunk 2077 mogen we als geheimagent aan de slag voor de Amerikaanse overheid. Maar blijkbaar voegt de game meer toe dan een stevig verhaal: ontwikkelaar CD Projekt Red lanceert namelijk een grote update die de volledige basisgame heruitvindt.

Verschillende media en streamers mochten al aan de slag met Phantom Liberty en ze ontdekten heel wat veranderingen: van user interface en AI, tot graphics, besturing en nieuwe gameplayopties. En die aanpassingen komen ook naar de hoofdgame.


Zo krijgen de skill trees bijvoorbeeld een complete overhaul en zal de implementatie van cyberware na de update helemaal anders werken. De combat wordt herwerkt zodat je bijvoorbeeld nu ook kogels kan afweren met katana’s. De AI en het politiesysteem krijgt nog maar eens een update en er worden nieuwe missies toegevoegd.

Toen alle nieuwigheden bekend raakte, waren tal van fans ongerust dat de updates enkel beschikbaar zouden zijn in Phantom Liberty, maar dat is niet het geval. Het is nog niet officieel bevestigd, maar volgens verschillende streamers dropt CD Projekt Red dropt vlak voor release een gigantische patch voor de hoofdgame. Noem het gerust Cyberpunk 2077 versie 3.0.

Het is immers de derde keer dat Cyberpunk 2077 een make-over krijgt. De upgrade naar de next-gen versie zette al talloze bugs en onregelmatigheden recht, maar dankzij Phantom Liberty wordt de game dus nog beter. Wij zijn nu al benieuwd.

Check zeker de thread onder onderstaand Twitterbericht. Streamer SphereHunter mocht al aan de slag met de game en somt in haar tweet en reacties eronder alle wijzigingen op.

Een reactie achterlaten