fbpx

Cyberpunk 2077 patch introduceert nieuwe game-breaking bug

Cyberpunk 2077 1

Met de eerste grote patch die dit weekend is uitgerold heeft CD Projekt Red heel wat problemen van Cyberpunk 2077 opgelost. De update zorgt voor meer stabiliteit, meer balans en verhelpt een waaier aan bugs. En hoewel die patch 1.1 de basis legt voor alle toekomstige verbeteringen, voegt het ook een nieuw euvel toe in de vorm van een game-breaking bug.

Die bug doet zich voor tijdens de missie Down on the Street. Daarin belt Takemura hoofdpersonage V op. Door de nieuwe patch kan het gebeuren dat de man niets zegt, zodra het gesprek opent. En op dat moment hangt het spel vast. De game is immers in de veronderstelling dat je aan het telefoneren bent, waardoor elke vorm van progressie en een handvol acties geblokkeerd worden.


Vreemd genoeg werk het herladen van een autosave niet, want dan zou het telefoongesprek opnieuw kunnen vastlopen. Enige oplossing die je dan hebt, is om een savefile te herladen waarin V en Takemura het kantoor van Wakako verlaten. Wanneer hun conversatie afgelopen is en de missie geüpdatet wordt, kan je best 23 uur vooruit spoelen. Rond dat tijdstip zou Takemura het beruchte telefoontje naar V doen, maar in dit geval zou alles moeten werken.

Uiteraard is het niet zeker of deze bug zich op elk platform voordoet. Mocht je ermee in aanraking komen, dan heb je in ieder geval wel een oplossing.

Een reactie achterlaten